Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Nossebro IF Herr A/U

Följ

Herr A/U

Följ oss för uppdateringar
Följ
Herrar, Kval till Div 5, grupp 1
Tabell
Lag M V O F P
1 Nossebro IF 2 2 0 0 6
2 Gullspångs IF 2 1 0 1 3
3 Förlorare i match 200604001 0 0 0 0 0
4 Vinnare i match 200604001 0 0 0 0 0
5 Tråvad/Larv 2 0 0 2 0

Match

Gullspångs IF

0 - 3
Gullmovallen A-plan
7 oktober 2017
14:00

Nossebro IF

Referat

Referat: Gullspångs IF - Nossebro IF

Ett negativt kval kan vara väldigt svårt att kliva in i. Idag gör vi dock detta på ett väldigt bra och stablit sätt. Vi tar tag i kommandot direkt. Vi har en bra intensitet i både löpningar och passningar inledningsvis, vilket gör det svårt för Gullspång att komma in i matchen. Efter cirka fem minuter gör vi ett mål av Peter Mogren. Ett mycket fint mål som startar på vår högerkant och via ett snabbt passningsspel genom våra lagdelar hamnar hos Peter som distinkt sätter bollen i mål.
Efter detta fortsätter vi att hota Gullspång med ett varierat spel och genom att vi använder både kantspel och ett rakt spel genom mitten. Gullspång är dock inte ofarliga i sina omställningar, men vår backlinje har en bra kontroll på händelserna.

Vi gör också mål nummer två efter cirka tjugo minuter. Det startar på våran vänsterkant och Erik Stockhem som följer upp anfallet får till ett bra inlägg som Peter Mogren kan nicka in i mål. Mycket skönt i detta läge. Vi har kontroll på matchen och Hugo i mål agerar väldigt stablit och är trygg i sitt målvaktsspel.

I andra halvlek så blir det ängsligt från oss. Vi har svårt att få till passningsspelet och får mest rikta in oss på att försvara oss och rensa upp bollen. Vi ger Gullsång chansen att komma in i matchen, men de tar inte vara på denna chans. Vi är trots att vårt spel inte stämmer ganska bra i defensiven. Vi arbetar hårt för varandra och visar en väldigt bra inställning och moral. Alla hjälper varandra och krigar och kämpar beundransvärt.

Vi lyckas också tillslut att få in även vårt tredje mål för dagen. Det är en omställning som Richard Gunnarsson får tag på och serverar Viktor Widell en boll som Viktor snyggt sätter i mål. Efter detta så lyckas vi hålla ihop laget bra och Gullspång lyckas inte komma in för att göra mål.

Hugo Kälström är väldigt bra idag. Vi släpper inte till speciellt många chanser, men det som kommer igenom tar Hugo hand om på ett bra sätt. Peter Mogren är hela tiden bra med sitt uppoffrande slit både offensivt och defensivt. Synd att Peter fick gå ut skadad och inte deltog i andra halvlek. Vi hoppas att Peter är på benen snart igen.

Nu har vi två veckor tills nästa match mot Tråvad/Larv. Två veckor där vi kan träna på bra och lägga fullt fokus på lördag den 22 oktober.

//PW